• гр. София, кв. „Драгалевци” 1415, ул. „Бела Дона” №1
  • Телефон: 02/ 967-1186, факс: 02/ 967-1181
  • vlevski_50ou@mail.bg

15.06.2018г. – тържество в 50. ОУ за завършване на учебната година за 5, 6 и 7 клас. Г-жа Николина Чушева – Директор на училището, поздрави учениците от прогимназията и връчи Свидетелствата за основно образование на седмокласниците, както и грамоти за Отличен успех, за Добро сърце, за Активно участие в живота на училището и на ученици без никакви отсъствия през учебната година. Всички класове се представиха с песни, театрални сценки и танци. Учениците поздравиха своите учители и им благодариха, а преподавателите им пожелаха весело лято и успехи в начинанията.

  • Начало
  • Празници и тържества
  • 15.06.2018г. – тържество в 50. ОУ за завършване на учебната година за 5, 6 и 7 клас. Г-жа Николина Чушева – Директор на училището, поздрави учениците от прогимназията и връчи Свидетелствата за основно образование на седмокласниците, както и грамоти за Отличен успех, за Добро сърце, за Активно участие в живота на училището и на ученици без никакви отсъствия през учебната година. Всички класове се представиха с песни, театрални сценки и танци. Учениците поздравиха своите учители и им благодариха, а преподавателите им пожелаха весело лято и успехи в начинанията.

Галерия - 15.06.2018г. – тържество в 50. ОУ за завършване на учебната година за 5, 6 и 7 клас. Г-жа Николина Чушева – Директор на училището, поздрави учениците от прогимназията и връчи Свидетелствата за основно образование на седмокласниците, както и грамоти за Отличен успех, за Добро сърце, за Активно участие в живота на училището и на ученици без никакви отсъствия през учебната година. Всички класове се представиха с песни, театрални сценки и танци. Учениците поздравиха своите учители и им благодариха, а преподавателите им пожелаха весело лято и успехи в начинанията.


* */ ?>