• гр. София, кв. „Драгалевци” 1415, ул. „Бела Дона”, №1
  • 02/ 967-1186
  • vlevski_50ou@mail.bg

Весела Коледа!

Весела Коледа!

Скъпи колеги, деца, родители, съмишленици,

На прага на светлите празници – Рождество Христово и настъпването на Новата 2024 година, отправяме към Вас сърдечни благопожелания за много здраве, мир и благоденствие! Нека Новата година донесе на всички нас късмет, лично и семейно щастие, вяра и доброта! Искрено желаем Витлеемската звезда да ни дари с повече жар и любов в сърцата, хармония и спокойствие в душите! Когато си пожелаваме късмет и просперитет, нека да помним, че те не идват като коледен подарък – успехът е постижим, когато с воля, труд и ентуасиазъм се борим за него, отстоявайки идеите си и стремейки се към постигане на нови добрини. Всичко това е постижимо, когато към себе си и другите бъдем честни, почтени, справедливи и достойни!

Скъпи колеги, бъдете здрави, все така съзидателни, позитивни и не спирайте да влагате любов във всичко, което правите. В този труден и динамичен свят всеки от нас има нужда от топлина, човечност, съпричастност. Най-хубавият празник са усмивките на децата, с които работим, защото има чувства и поводи, неспособни нито за описване, нито за разказване. Не се събират в думите, защото те просто са обич и благодарност, топлина и себераздаване.

Пожелавам на Вас и семействата ви здраве и успехи! Нека мечитите и желанията на всеки от вас се превърнат в реалност! Нека дните ни да са спокойни, сърцата ни да са щедри, любимите ни хора да се радват на обичта ни, а сполуката бъде наш постоянен спътник! Нека запазим магията на коледната нощ през цялата година, за да бъдем по-добри и да творим всеки ден по едно малко чудо!